Nova številka Pamfila

Pri Pamfilu pripravljamo izdajo nove tiskane številke, ki bo izšla v začetku poletnega semestra in bo posvečena Evropski uniji.

Ob prihajajočih volitvah v Evropski parlament želimo namreč v sodelovanju z Evropski parlament Slovenija in njihovo kampanjo Tokrat grem volit

  • predstaviti pomen in dosežke EU,

  • opozoriti na obstoječe probleme in izzive ter

  • poudariti pomen participacije državljanov pri odločanju.

Vse zainteresirane za pisanje članka povezanega z evropsko tematiko vabimo, da nam svoje prispevke posredujejo do 1. marca 2019.

Navodila za avtorje

Za revijo Pamfil pišejo študentje, pravniki, profesorji in drugi zaposleni na fakulteti ter vabljeni gostje. Uredništvo revije Pamfil tekom šolskega leta sprejema članke, eseje, potopise in reportaže dogodkov na Pravni fakulteti, ki jih sproti objavlja na tej spletni strani obenem pa enkrat do dvakrat letno izide tiskana številka.

Vsa navodila so zajeta v pripetem PDFju, v kolikor pa so potrebna dodatna pojasnila, prosim brez zadržkov kontaktiraj uredništvo revije Pamfil. Obenem smo pripravili tudi word datoteko, ki vsebuje vse potrebne elemente za objavo in naj služi v pomoč avtorjem pri obliki v kateri oddajo svoj prispevek.