Based in Sydney, Australia, Foundry is a blog by Rebecca Thao. Her posts explore modern architecture through photos and quotes by influential architects, engineers, and artists.

Prenovljena spletna stran

novice3.png

Preselili smo se na novo spletno stran, ki nam omogoča boljše delovanje, za vas, bralca, pa upamo, da pomeni prijetnejšo in dostopnejšo bralno izkušnjo. Ker pa pravniki nismo znani po svoji digitalni usposobljenosti, vas vabimo, da oddate predloge in kritike na strani za kontaktiranje. 

Ideja

Začelo se je z realizacijo, da mora revija Pamfil nadoknaditi razvoj, ki so ga bili deležni ostali mediji: digitalizacijo. Kljub temu, da se pravniki zanašamo na tiskano besedo, se vsak dan vse večji del novic in člankov prebere na ekranu. Pomembneje, nam spletna stran omogoča sprotno izdajanje člankov in tako bo vsebina končno reagirala na trenutno dogajanje v svetu. Tiskana izdaja iz mesca v mesec bi bila žal predraga.

Naloga se je izkazala za zahtevno in časovno potratno, a menimo, da si naš bogat arhiv člankov predvsem pa naši bralci zaslužijo prijetnejšo in dostopnejšo bralno izkušnjo.

Digitalizacija arhivov